Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

MicroNevel

Luchtbevochtiging
Bedrijfsgegevens
Havingastraat 15
1817 DA Alkmaar


Website: http://www.micronevel.nl
Telefoonnummer: 0725647097
Fax: 0725624044
Emailadres: info@micronevel.nl

Contactpersoon
Naam: Dhr. S. Frieswijk
Emailadres: Sven@micronevel.nl
Telefoonnummer: 0725647097

Social Media
Twitter https://twitter.com/Micronevel
Facebook https://www.facebook.com/Micronevel
YouTube

Bedrijfsactiviteiten
Luchtbevochtiging

Uitgebreide beschrijving

Wie zijn wij

Met een team van enthousiaste medewerkers heeft MicroNevel zich van af het eerste begin gericht op bestaande gebruikers van de luchtbevochtigers, door deze met raad en daad te ondersteunen. Na een analyse van de apparatuur in het veld, zijn 3 punten als prioriteit gesteld. Het aanbieden van service, onderhoud en productverbetering aan de bestaande gebruikers van de eerder geleverde units.

Door met de nieuwe medewerkers op een secure manier aan het werk te gaan, is een schat aan kennis en ervaring opgedaan en o

pgeslagen. Het is mede op basis van deze ervaring dat wij nu een betrouwbaar beeld hebben over de juiste installatie plek/plaats en een gedegen inzicht hebben ontwikkeld met betrekking tussen de bruto productie en de netto opbrengst van ultrasone luchtbevochtigers op verschillende plaatsen..

Hierdoor weten wij altijd precies die oplossing te bieden, die individueel gevraagd word. Dit zijn zo enkele van onze onverslaanbare sterke punten. Sterke pu

nten waar onze klanten op ieder moment kunnen bouwen en waar ze op kunnen rekenen. Bij een echt totaal oplossing hoort uiteraard ook de juiste randapparatuur zoals omgekeerde osmose, een waterontharder en afhankelijk van de omgeving de juiste lucht-filters. Ook hiervoor hebben wij de kennis en de oplossingen in huis.

micronevel

Met een complete lijn omgekeerde osmose units, in capaciteit variërend van 8Ltr./h tot 100Ltr./h, waterontharders van Michigan en een eigen ontwikkeld lucht-filter heeft u een gedegen totaal oplossing.

Om de kwaliteit van onze (nieuwe) producten en diensten te waarborgen wordt er een strikt kwaliteitsbeheer toegepast. Alleen consequent kwaliteitsbeheer garandeert de permanente verbetering van de producten, dienstverlening en interne processen. Om deze hoge k

waliteit blijvend te garanderen, werken wij nauw samen met toonaangevende merken en toeleveranciers. Zo zijn de RVS ventielen van FLO-CONTROL en wordt er elektrisch schakel materiaal gebruikt van Arcolectric & Schrack.

Daar wij productie, verkoop en installatie van de units voor het grootste gedeelte hebben uitbesteed, kunnen wij onze volledige aandacht schenken aan product-verbetering en product-innovatie. Door onze korte lijnen worden de verbeteringen, daar waar mogelijk, gelijk in de lopende productie toegepast.

Neem contact met ons op!


MicroNevel Grenzeloos wonen afl 1
MicroNevel Grenzeloos wonen afl 2Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Members en partners van Alkmaar Business Plaza

  • 't Assurantie Huys
  • verkoop
  • rens Louter Keurslager
  • Martin Schilder
  • socius
  • vlieg adviesgroep
Profiteer van de voordelen als member van Alkmaar Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Alkmaar
ondernemend alkmaar
voordeelopinternet